Educatief speelgoed


Little Coach house houten telblokken

Deze telblokken zijn het ideale hulpmiddel om uw kind te leren over getallen en plaatswaarde. Elk nummerblok heeft een traceerbaar nummer met bijbehorende telgaten. Ze zijn ook zo ontworpen dat elk blok groter wordt naarmate de getalwaarde toeneemt. De nummerblokken worden geleverd met een op maat gemaakte standaard, zodat elk blok veilig in de standaard kan worden opgeborgen.

De leermogelijkheden met de telblokken zijn echt eindeloos! Ze zullen kinderen helpen hun vaardigheden op het gebied van nummerherkenning en -vorming te ontwikkelen, één op één telvaardigheden en vervolgens door te gaan met nummerbewerkingen - optellen en aftrekken. 

 

 

 

Deze blokken zijn gemaakt van massief beukenhout en glad geschuurd. Ze zijn afgewerkt met een natuurlijke ruwe olie die het hout helpt beschermen. De standaard is ook gemaakt van massief beukenhout en is zo ontworpen dat elk blok er perfect in past.

Let op: deze producten zijn leermiddelen en mogen niet als speelgoed worden gebruikt. Uw kind moet tijdens het gebruik altijd onder toezicht staan van een volwassene.

 

Afmetingen:

De standaard is 31 cm lang en 9 cm breed

Het kleinste cijferblok - nummer 1 is 10cm hoog en 7cm breed en het hoogste blok - nummer 10 is 23cm hoog en 7cm breed.

59,95 €

 • 0,5 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Little Coach house houten traceerbord met letters

"Wat de hand herinnert zich de geest" - Maria Montessori

 

De houten alfabetborden zijn de perfecte praktische hulp voor uw kleintjes. Uw kind kan de letters van het alfabet leren en ze kunnen de vorm van elk van de letters voelen met hun vinger. De traceerborden zijn dubbelzijdig ontworpen, aan de ene kant de A-Z in hoofdletters en aan de andere kant de A-Z in kleine letters.

Traceerborden zijn gebaseerd op de Montessori zelfgestuurde, hands-on benadering van leren. Met behulp van alfabetborden bouwen kinderen spiergeheugen in hun handen op voor wanneer ze klaar zijn om pen op papier te zetten. Door de traceerstok vast te houden, kunnen ze hun potloodgreep ontwikkelen.

 

De alfabettekenborden zijn handgemaakt van massief beukenhout en afgewerkt met een natuurlijke ruwe olie. De houten overtrekstok is gemaakt van beukenhouten deuvel en is ontworpen om vergelijkbaar te zijn met dat van een potlood om uw kind te helpen zijn potloodgreep te ontwikkelen.

 

Let op: onze producten zijn leermiddelen en mogen niet als speelgoed worden gebruikt. Uw kind moet tijdens het gebruik altijd onder toezicht staan van een volwassene.

Afmetingen:

Houten alfabetbord 63 cm lang en 14,5 cm breed

De overtrekstok is 10cm lang

 

45,95 €

 • 0,5 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Little Coach house houten getallijn

De getallenlijn van little Coach House is een fantastisch visueel hulpmiddel om kinderen te helpen begrip van getallen, tellen, optellen en aftrekken te ontwikkelen. Met behulp van de getallenlijn worden sommen tot 20 gevisualiseerd. 

 

Deze getallenlijn is ontworpen met springlijnen aan de boven- en onderkant, zodat kinderen de opwaartse sprongen tussen getallen kunnen zien wanneer ze optellen op de getallenlijn en de afwaartse sprongen op de getallenlijn voor aftrekken.

Hij ook dubbelzijdig, met een blanco getallenlijn op de achterkant, wat handig is voor oudere kinderen die grotere berekeningen maken.

 

Alle beukenhouten traceerplaten van little Coach House zijn FSC-gecertificeerd en afgewerkt met een natuurlijke ruwe olie die het hout beschermt.

Afmetingen:  De houten getallenlijn is 65 cm lang en 14,5 cm breed. Het traceerstokje is 10cm lang.

45,95 €

 • 0,5 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Little Coach house houten pre-schrijf bord

Met het pre-schrijfbord kan uw kind kan de lijnen met de vinger overtrekken of de houten traceerstok gebruiken die bij de borden wordt geleverd. Dit is een geweldige tactiele manier voor uw kinderen om de soorten lijnen te oefenen die de letters van het alfabet vormen.

 

Er zijn verschillende activiteiten die u met uw kind kunt doen als u gebruik maakt van onze schrijfborden. Deze omvatten het maken van krijtstrepen van de lijnen, het vullen van de lijnen met pom poms of kralen of gekleurde tellers.

 

Het eerste bord richt zich op de basisregels die in de meeste letters worden gebruikt, b.v. rechte horizontale, verticale en diagonale lijnen en op de achterkant hebben we een herhalend patroon waarmee uw kind die lijnen kan oefenen. Het tweede bord heeft gebogen en golvende lijnen die ook helpen om letters van het alfabet te vormen en op de achterkant zijn de volgende fasevormen die hen zullen helpen bij het vormen van letters.

De prijs is voor BEIDE boards, ze worden niet apart verkocht!

 

Afmetingen: de borden zijn 30 cm lang en 14,5 cm breed. Ze zijn gemaakt van massief beukenhout en met de hand geschuurd glad om aan te raken.

CE-gekeurd.

 

 

32,95 €

 • 0,5 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Little Coach house houten schrijfblad met zand

Het houten schrijfblad van Little coach house met zand is het perfecte leermiddel om vroege markeringen en lettervorming te ontwikkelen. Het gebruik van zand is een tactiele en zintuiglijke manier om uw kind te helpen vertrouwd te raken met het vormen van letters en cijfers. Ze kunnen hun vinger of de schrijfstok gebruiken om markeringen in het zand te maken die gemakkelijk kunnen worden weggeveegd. Dit moedigt hen aan om te oefenen en zich geen zorgen te maken over het maken van fouten.

 

Er zijn zoveel mogelijkheden om te leren met deze zandbak. Het kan worden gebruikt voor het vormen van getallen of vormen en ideaal voor het oefenen van voorschrijvende lijnen. De gleuf aan de bovenkant van de lade past perfect op A6-flashcards en kan worden gebruikt met de alfabet- en cijferflashcards van Little coach house. 

 

Afmetingen: zandbak 30 cm lang en 14 cm breed. Het is gemaakt van beukenhout en is glad geschuurd om aan te raken.

Het wordt geleverd met een zakje speelzand en een houten speurstok.

De zandbak en het speelzand zijn beide CE-gekeurd.

 

35,95 €

 • 0,5 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Little Coach house Alfabetkaarten

Prachtige alfabet-flashcards. Ze zijn een fantastische hulpbron om uw kind te helpen de letters van het alfabet te herkennen. Ze hebben hoofdletters op de voorkant en kleine letters op de achterkant. Je kind kan de letters met de vingers overtrekken en er woorden mee maken. Ze zijn een ideaal hulpmiddel voor kinderen vanaf 3 jaar die net letters van het alfabet beginnen te herkennen.

 

Op Eco-Kraft karton geprint zodat de print goed zichtbaar is en de kinderen niet worden afgeleid door felle kleuren. Dit is vooral handig voor kinderen met extra leerbehoeften.

Materiaal: A6 Eco Kraft gerecyclede kaart 270gsm. Ze worden ook geleverd met een tas van biologisch katoen om ze in op te bergen - er is geen plastic in zicht!

 

15,95 €

 • 0,1 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Little Coach house cijferkaarten

Prachtige alfabet-flashcards. Ze zijn een fantastische hulpbron om uw kind te helpen cijfers te herkennen.  Je kind kan het cijfer met de vingers overtrekken. Een ideaal hulpmiddel voor kinderen vanaf 3 jaar die net cijfers beginnen te herkennen.

 

Op Eco-Kraft karton geprint zodat de print goed zichtbaar is en de kinderen niet worden afgeleid door felle kleuren. Dit is vooral handig voor kinderen met extra leerbehoeften.

Materiaal: A6 Eco Kraft gerecyclede kaart 270gsm. Ze worden ook geleverd met een tas van biologisch katoen om ze in op te bergen - er is geen plastic in zicht!

 

12,95 €

 • 0,1 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Huppatee ABC-kaarten van het dierenrijk

Leren was nog nooit zo leuk met deze dierenvrienden. Ga samen op ontdekking in de jungle met de a van aap of in het bos met de v van vos. Deze kaarten kunnen gebruikt worden voor het herkennen van letters en dieren, en in een latere fase om woorden te leren lezen en schrijven.

Met duurzaamheid in gedachten, zijn deze handgemaakte kaarten op A6 formaat geprint op dik 350gr papier, voorzien van een matte laminaat met afgeronde hoeken. Hierdoor zijn ze dus bestand tegen kleine (plakkerige) handjes die er van houden om op avontuur gaan. Klaar om zo grootse dingen te leren.

Opgelet: stiften, balpennen of potloden zijn geen beste vrienden van deze kaarten.

Dit kan je verwachten: een set van 26 geïllustreerde kaarten, geïnspireerd door het dierenrijk en voorzien van een letter uit het alfabet. Verpakt in een ecologisch kartonnen doosje.

Belgisch product gemaakt in Tongeren.

24,00 €

 • 0,2 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

In a flashcard - Mijn wereld

Deze methode is ontworpen als een Grab & Go-oplossing, zodat je, ongeacht hoeveel (of weinig) tijd je hebt, je kunt verbinden en giechelen met je geliefde terwijl je haar kleine geest helpt groeien!

 

Een realistische leeftijd om te beginnen met fase 1 is (verrassing!) leeftijd 1. U kunt echter aan de slag met deze eerste fase van kinesthetisch leren zodra uw kind zich door de kamer kan bewegen .

 

Elk pakket bevat drie sets woordenschatkaarten die prachtig zijn uitgelijnd rond een centraal thema en een prachtige koperen ring om ze gebundeld te houden tussen speeltijden.

 

Dit thema heeft alles te maken met het helpen van uw kleintje om zijn woordenschat rond Kleding  – Speelgoed  – Bedtijd op te bouwen . Help je kleintje haar steeds groter wordende wereld te definiëren met deze hapklare stukjes actief leren en binding.

 

24,50 €

 • 0,2 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

In a flashcard - Jungle friends

Deze methode is ontworpen als een Grab & Go-oplossing, zodat je, ongeacht hoeveel (of weinig) tijd je hebt, je kunt verbinden en giechelen met je geliefde terwijl je haar kleine geest helpt groeien!

 

 Heeft je kleintje je onlangs verrast door een vraag te beantwoorden met woorden of te wijzen? Fase 2 is een geweldige manier om deze groeiende passie voor kennis te voeden!

 

Elk pakket bevat drie sets kaarten die prachtig zijn uitgelijnd rond een centraal thema en een prachtige koperen ring om ze gebundeld te houden tussen de speeltijden.

 

Bij dit thema gaat het erom uw kind kennis te laten maken met kernbegrippen Woordenschat  – Kleuren  – Cijfers . Help je kleintje haar steeds groter wordende wereld te definiëren met deze hapklare stukjes actief leren en binding.

 

24,50 €

 • 0,2 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

In a flashcard - Vervoer

Deze methode is ontworpen als een Grab & Go-oplossing, zodat je, ongeacht hoeveel (of weinig) tijd je hebt, je kunt verbinden en giechelen met je geliefde terwijl je haar kleine geest helpt groeien!

 

Een realistische leeftijd om te beginnen met fase 3 is (verrassing!) leeftijd 3. Het is echter altijd essentieel om eerst vertrouwen te kweken, daarom moedigen we ouders altijd aan om met fase 2 te beginnen.

 

Elk pakket bevat drie sets woordenschatkaarten die prachtig zijn uitgelijnd rond een centraal thema en een prachtige koperen ring om ze gebundeld te houden tussen speeltijden.

 

Bij dit thema draait alles om plezier hebben met dingen die GO doen, terwijl je een beter begrip krijgt van Woordenschat – Vormen  – Tellen . Help je kleintje haar steeds groter wordende wereld te definiëren met deze hapklare stukjes actief leren en binding.

24,50 €

 • 0,2 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

'Miniland stapelblokken'

30 stapelbare blokken van Miniland, 100% gemaakt van gecertificeerd ecologisch hout uit duurzame bossen, opgebouwd uit stukken met verschillende geometrische vormen en kleuren.

Inclusief activiteitenkaarten. Je kan er zelf voor kiezen of je die gebruikt of je kiest voor een ander spel. Tellen, sorteren, een minilandschap bouwen.. noem maar op!

Leeftijd: vanaf 3 jaar

37,95 €

 • 0,4 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Tickit voel & puzzel bord

Identificeer en combineer de 12 tastbare, gedraaide hardhouten tellers, elk met een ander gestructureerd bovenoppervlak. Te gebruiken als spel of voor zintuiglijke prikkels.

Ondersteunt de volgende leergebieden:

• Persoonlijke ontwikkeling - zintuiglijk

• Fysieke ontwikkeling - motorische vaardigheden

• Communicatie en taal - beschrijvende taal

• Sensorische stimulatie

• Redenering

Afmeting bord: 220 x 170 x 35 mm. Tellers: 35 mm x 35 mm.

Leeftijd: Geschikt vanaf 3 jaar.

15,95 €

 • 0,2 kg
 • Uitverkocht

Tickit 16 sensorische houten blokken

16 grote rubberhouten blokken met kralen, transparant acryl, gekleurd zand en met water / glitter gevulde vakjes in 4 verschillende vormen (vierkant, rechthoek, driehoek en halve cirkel). De sensorische blokken zullen observatie in de bredere zin bevorderen, aangezien alle vormen dezelfde conventie van kleur en vorm volgen. Dus bijvoorbeeld, ongeacht de inhoud van het blok, zijn de driehoeken altijd groen. De combinatie van een gladde houten buitenkant en het felgekleurde sensorische centrum vormt een fascinerend onderdeel met een veelvoud aan educatieve mogelijkheden voor gebruik bij kinderen van alle leeftijden.

Ondersteunt de volgende leergebieden:

• Persoonlijke ontwikkeling - zintuiglijk

• Fysieke ontwikkeling - constructie

• De wereld begrijpen - observatie

• De wereld begrijpen - kleur en geluid

• Wiskunde - vorm en ruimte

• Communicatie en taal - beschrijvende taal

Afmeting rechthoek: 140 x 70 x 30 mm.

Leeftijd: Geschikt vanaf 12 maanden.

 

49,95 €

 • 0,5 kg
 • Uitverkocht

Tickit 3 houten kleurpanelen

Set van 3 transparant gekleurde acrylplaten (lichtrood, blauw en geel) verzegeld in massief rubberhouten frames met gemakkelijke handgrepen. Als ze erdoorheen kijken, zien kinderen de wereld in verschillende kleuren, of ze kunnen er meer dan één gebruiken om nieuwe kleuren te creëren. Gemakkelijk te hanteren en robuust waardoor ze geschikt zijn voor kinderen van alle leeftijden. Ideaal hulpmiddel voor gebruik op lichtbakken.

Ondersteunt de volgende leergebieden:

• De wereld begrijpen - kleur

• De wereld begrijpen - observatie

• Fysieke ontwikkeling - motorische vaardigheden

 

Afmeting frame: 185 x 120 x 20 mm (acryl 80 mm dia.)

Leeftijd: Geschikt vanaf 12 maanden.

 

22,95 €

 • 0,2 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Tickit houten vergrootglas

Massief rubberhouten frame met handgrepen die gemakkelijk vast te pakken zijn en een vergrotende lens met 2x vergroting (met een ingezette lens voor 3x vergroting).

Ondersteunt de volgende leergebieden:

• De wereld begrijpen - observatie

• Inzicht in de wereld - verkenning

• Fysieke ontwikkeling - motorische vaardigheden

 

Afmeting: 180 x 120 mm. 

Leeftijd: Geschikt vanaf 12 maanden.

 

9,95 €

 • 0,2 kg
 • Uitverkocht

Tickit 4 houten rijgblokken

Vier beukenhouten blokken met gaten en veters met houten draadinrijger, ideaal voor het ontwikkelen van handvaardigheid en hand-oog coördinatie. Inclusief cilinder, kubus, driehoekig prisma en achthoekig prisma.

 

Ondersteunt de volgende leergebieden:

• Fysieke ontwikkeling - motorische vaardigheden

• Fysieke ontwikkeling - hand-oog coördinatie

 

Afmeting: 60 x 65 mm. 

Leeftijd: Geschikt vanaf 3 jaar.

 

24,95 €

 • 0,2 kg
 • Uitverkocht

Tickit eierdoos aantallen en kleuren

Een plastic eierdoos met een dozijn eieren die elk uit elkaar worden getrokken om felgekleurde middelpunten te onthullen met nummers die overeenkomen met de bijbehorende pinnen en gaten. Ideaal om te leren tellen, nummerherkenning en kleurafstemming.

Ondersteunt de volgende leergebieden:

• Wiskunde - tellen en tellen

• Communicatie en taal - redeneren

• De wereld begrijpen - kleur

• Fysieke ontwikkeling - motorische vaardigheden

Afmeting: doos: 296 mm. Ei diameter 45 mm.

Leeftijd: Geschikt vanaf 18 maanden.

 

 

20,95 €

 • 0,2 kg
 • Uitverkocht

Miniland sensorische ballen van natuurlijk rubber

Sensorische ballen, volledig gemaakt van natuurlijk rubber van hevea-bomen.

Gemakkelijk vast te nemen door kleine kinderhandjes en ideaal om op te bijten!

De verschillende kleuren, vormen en texturen zorgen voor een sensorische prikkel.

Leeftijd: vanaf 0 maanden

 

46,95 €

 • 0,2 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Contact

K-Deetje

Kortrijksestraat 58

Oostkamp 8020

Belgium

 

Openingsuren

maandag: gesloten

dinsdag: 9u-17u

woensdag: 9u-12u en 13u30-18u

donderdag: 9u-12u

vrijdag: 9u-17u

zaterdag: 10u-12u en 13u30-18u

 

zondag: gesloten 

 

BTW nummer: BE 0653.836.715

IBAN: BE52 7350 4464 1509

BIC: KREDBEBB

 

info@k-deetje.be

0471 67 78 92


Via onderstaande button kan je een geschenkenlijst opstellen met onder andere spulletjes van K-Deetje.

Handig als geboortelijst, verjaardag, feestdagen...

Ontdek K-Deetje op Lijstjestijd


Powr.io content wordt niet weergegeven als gevolg van je huidige cookie-instellingen. Klik op het cookiebeleid (functioneel en marketing) om akkoord te gaan met het cookiebeleid van Powr.io en de content te bekijken. Je kunt hierover meer lezen in de privacyverklaring van Powr.io.